Explore Namibia | 4wd Self Drive Safari Namibia | explore-namibia.com

Explore Namibia is uitgeroepen tot winnaar van de Getaway Travel Award 2018 'Beste Kleinschalige Reisorganisatie 2018".

Getaway Award Explore Namibia


Wilt u graag een keer naar Namibië op vakantie.....

Maar niet met een georganiseerde groepsreis of in een overlandtruck………

U bent gesteld op uw privacy……

U wilt wel dat alles goed en veilig georganiseerd is……

Maar u heeft niet de tijd of u wilt niet alles zelf regelen……

Dan is Explore Namibia wat u zoekt!

Wij bieden georganiseerde self-drive vakanties in Namibië aan. De rondreis is individueel maar wel georganiseerd. U rijdt zelf, in een volledig uitgeruste huurauto naar keuze, één van de mooie routes en overnacht in vooraf gereserveerde accommodaties of op campsites.

Wanneer u denkt aan een reis door het Afrikaanse continent, dan is Namibië absoluut de moeite waard! Dit schitterende land is verrassend goed bereisbaar met eigen vervoer, heeft ontzettend veel te bieden en is daardoor uitstekend geschikt voor Afrika-beginners.

Leopard in Tree Namibia


Namibië is met de vele kilometers weg per inwoner, het land voor self-drive safari’s door de prachtige nationale parken vol met ‘wildlife’. Liefhebbers van het dierenleven, natuur en vergezichten komen niets te kort, het is perfect voor vogelaars, maar ook wandeltochten door de canyon’s zijn mogelijk.

Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke uitgebreide keuken, gekenmerkt door veel “wild” en goede Afrikaanse wijnen. En met gemiddeld 300 zonnedagen per jaar behoort ook relaxen aan de Atlantische kust tot de mogelijkheden.

De diversiteit van het land leent zich prima voor verschillende soorten activiteiten, zoals wildsafari's, wandelen, een inheemse stam bezoeken, vissen, wildspotten, of maak een boottocht op een van de rivieren.

 

 

 

Namibia Himba

Namibië staat bekend om haar vriendelijkheid, hier ervaart u een ander aspect van Afrika, het pure Afrikaanse leven.

Kom in contact met culturen die totaal anders zijn dan onze georganiseerde westelijke maatschappij, met de bevolking op hun eigen manier invulling geven aan de 21ste eeuw.

Geniet van de natuur, de prachtige landschappen en eindeloze horizonnen, de natuur met het wild en zeker niet te vergeten de miljoenen sterren die 's avonds verschijnen...


Namibië, u zal het geweldig vinden….We kijken er naar uit om u bij Explore Namibia te mogen verwelkomen!