Film & TV

Explore Namibia heeft afgelopen jaren meegewerkt aan verschillende tv en filmopnames in Namibië. Zie hieronder een aantal TV afleveringen, scenes en trailers die reeds uitgezonden zijn.

Floortje naar het Einde van de Wereld (NPO)

In Namibië reist Floortje Dessing een paar dagen mee met de Nederlandse Lianne en haar Zuid-Afrikaanse man Will. Twee filmmakers die hun droom naleven door een film te maken over een groepje woestijnleeuwen. Om zoveel mogelijk bij de leeuwen in de buurt te kunnen blijven, leiden ze al meer dan twee jaar een primitief nomadenbestaan in de onherbergzame Namibwoestijn. Ze wonen in hun auto met tent op het dak, zijn vaak wekenlang onbereikbaar en gaan slechts af en toe naar de bewoonde wereld om water, brandstof en voedsel in te slaan.

Koffietijd (RTL4)

Explore Namibia is te gast bij RTL4 Koffietijd. Elise neemt Quinty Trustfull en Pernille la Lau mee op een virtuele reis door Namibië.

Freek's Wilde Wereld (NPO)

In deze 5 afleveringen, gemaakt in samenwerking met Explore Namiba, gaat Freek op zoek naar bijzondere dieren in Namibië.

<

Waar is De Mol? (Veronica TV)

In deze aflevering, gemaakt in samenwerking met Explore Namiba neemt Johnny de Mol, turner en 'Lord of the Rings' Yuri van Gelder mee naar Namibië.

TravelTV.be

De reiswebsite TravelTV.be en Stories TV hebben in samenwerking met Explore Namibia een spectaculaire reis gemaakt door Namibië. In een 7-delige serie maakten zij een reisprogramma over hun rondreis.

Bekijk nu hier de afleveringen digitaal of bezoek de website www.traveltv.be