Explore Namibia Education Trust

Explore Namibia is een reisorganisatie voor zelfstandige, individuele reizigers en is lokaal gevestigd in Windhoek, Namibië. Hierdoor dragen wij direct bij aan de ontwikkeling van dit ‘derde wereld’ land door middel van het scheppen van werkgelegenheid, het ondersteunen van lokale leveranciers en het afdragen van belastingen aan de overheid.

 Explore Namibia Education Fund   Explore Namibia Education Fund

De lokale bevolking wordt door middel van het aanbieden van werkgelegenheid direct betrokken bij de activiteiten van ons bedrijf. Daarnaast dragen wij ons steentje bij aan verschillende plaatselijke hulp- en scholingsprojecten. Omdat wij lokaal aanwezig zijn en de betreffende projecten persoonlijk kennen, hebben wij goed zicht op waar het geld naartoe gaat en de zekerheid dat de besteding daadwerkelijk op de juiste wijze gebeurd.

Explore Namibia Education Trust

 

Explore Namibia Education Trust Fund is een officiële stichting, opgericht door de eigenaren van Explore Namibia. Door middel van ‘fundraising’ en sponsoring wordt geld ingezameld om zodoende verschillende geselecteerde scholingsprojecten in Namibië te kunnen ondersteunen.

De belangrijkste donor is Explore Namibia, die jaarlijks een deel van de gemaakte winst doneert aan de Stichting Explore Namibia Education Trust. Daarnaast ontvangen we regelmatig donaties van (oud)reizigers en andere Namibië sympathisanten.

 

Wij vinden het belangrijk om lokale projecten en initiatieven te ondersteunen en willen dit graag delen. Vanzelfsprekend is elke persoon volledig vrij in het wel of niet ondersteunen en in de manier waarop men dit zou willen doen. Wilt u bijdragen aan de ondersteuning van de stichting Explore Namibia Education Trust, dan bent u er zeker van dat uw donatie voor de volle 100% terecht komt bij één van de geselecteerde projecten.

FBiconOm op de hoogte te blijven van de projecten en initiatieven ga dan nu naar onze Facebook pagina Explore Namibia Education Trust. Vindt deze pagina leuk en u zult regelmatig updates en foto’s voorbij zien komen!

Zie hier een voorbeeld van één van de vele projecten die wij ondersteunen met het Explore Namibia Education Trust:

 

Neem contact me ons op voor meer details omtrent het geven van een donatie of voor het ontvangen van meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donation-Explore-Namibia