Rijd in konvooi met je eigen 4×4 huurauto

Wij zijn de specialist voor 4×4 reizen met gids door Kaokoland en Damaraland in Namibië.

Privé begeleide safari’s in konvooi

NAMIBIA

Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids. De auto’s zijn onderling verbonden met 2-way radio’s om zodoende een goede onderlinge communicatie te behouden, maar toch het privé comfort van je eigen voertuig te hebben terwijl je onderweg bent.

Kaokoland off-road tour
Deze kampeer- en lodgesafari belooft puur avontuur. Ontdek het geweldige Kaokoland tijdens deze begeleide self-drive 4×4 tour.

Reisduur: 15 Dagen

Prijs vanaf: €4.650,- EUR

Damaraland Off-road Tour
(deels met gids)
De Damaraland Tour is voor avonturiers die meer tijd willen hebben voor een bezoek aan Damaraland en Kaokoland en deze uit wensen te breiden met een deel selfdrive.

Reisduur: 9 Dagen (aanpasbaar)

Prijs vanaf: €3.500,- EUR

SAFARI’S IN KONVOOI MET GIDS EN EIGEN HUURAUTO

Ontdek de meest spectaculaire landschappen ter wereld!

Onze gegidste rondreizen worden gemanaged door Rainer, die zelf van oorsprong een gekwalificeerde gids is. Je wordt tijdens de rondreizen altijd vergezeld door een goed opgeleide en deskundige gids, die je helpt bij het opzetten van de camping / het inchecken in de lodge, de procedures voor toegang tot het Nationaal Park en geplande excursies en activiteiten.

Namibië Privé begeleide safari's in konvooi-02

15 DAGEN RONDREIS KAOKOLAND CAMPING & LODGE TOUR MET GIDS

Deze kampeer- en lodgesafari belooft puur avontuur. Ontdek het geweldige Kaokoland tijdens deze begeleide self-drive tour.

 

Je verkent het ongerepte en ruige terrein van dit gebied met 4×4 voertuigen, waarbij je overnacht op gefaciliteerde campings, in Wild Camps en in prachtige Lodges/Guesthouses. Er is geen betere manier om dichter bij de ongerepte natuur van Namibië te komen.

Hoogtepunten

Beklim de Spitzkoppe-berg en geniet van de indrukwekkende sterrenhemel van Namibië

Off-road avontuur door het afgelegen Damaraland

De machtige woestijnolifanten, leeuwen, zwarte neushoorns en giraffen

Himba-dorpen

Het prachtige Kaokoland, omgeven door fascinerende natuur

Begeleide gamedrives

Breng de middag door bij het zwembad of op het terras van de lodge en observeer dieren bij de waterplaats

Beknopt Reisschema

 • Dag 1: Windhoek
 • Dag 2: Spitzkoppe
 • Dag 3: Brandberg West
 • Dag 4: Damaraland
 • Dag 5: Palmwag
 • Dag 6: Opuwo
 • Dag 7-8: Kaokoland
 • Dag 9: Kunene Region
 • Dag 10-11: Kaokoland
 • Dag 12: Sesfontein
 • Dag 13: Etosha South
 • Dag 14: Mount Etjo Sanctuary
 • Dag 15: Windhoek - Departure
 • Dag 16: Arrival Home
Geplande vertrekken
Startdatum
Einddatum
Prijs
11 sep 2022 25 sep 2022 € 4.650,- Per Persoon

Namibia-Private-Guided-Group-Tours-in-Convoy-02

Explore Namibia biedt op maat gemaakte privé safari’s met gids aan in Namibië en/of Botswana inclusief vervoer, maaltijden, accommodatie en activiteiten. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren en deskundige chauffeur/gids.

RONDREIS

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-04

15 Daagse Rondreis Kaokoland

11 sept 2022 – 25 sept 2022 
Vanaf: €4.650,- EUR

INFORMATIE

Minimum aantal deelnemers: 4 personen bij een Self Drive

Er is ook plaats voor 3 deelnemers om in het gidsvoertuig te reizen. (offerte op aanvraag.)

PRIJS

Vanaf € 4.650,- / persoon

INBEGREPEN

Een prachtige reis naar de onontdekte gebieden van Namibië

Leidend gidsvoertuig gevolgd door 4x4 Self Drive huurwagens

Maximaal 4/5 personen per voertuig

3 stoelen bij het raam beschikbaar in gidsvoertuig

Engels, Duits en Afrikaans sprekende gids. Frans, Italiaans, Spaans sprekende gids op aanvraag

Accommodaties zoals aangegeven

Tal van activiteiten inbegrepen

Maaltijden zoals vermeld

Toegangsprijzen nationale parken zoals vermeld

Uitgebreid reispakket

NIET INBEGREPEN

Visumkosten

Brandstof

Extra activiteiten welke niet vermeld zijn

Fooien

Uitgaven van persoonlijke aard

Dranken

Internationale vluchten

Gedetailleerde Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Windhoek

Op de internationale luchthaven van Windhoek wordt men opgewacht door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf die je rechtstreeks naar Windhoek brengt. Daar ontmoet je de gids en na een eerste kennismaking zal hij helpen met de procedure omtrent het ontvangen van de huurwagen. Daarna zal de gids de tour in detail doorbespreken. Zodra alles is uitgelegd en besproken, zal de gids je naar de accommodatie begeleiden, waar je kunt ontspannen en op het gemak kunt genieten van de namiddag.

 

Alle deelnemers aan de Namibië tour ontmoeten elkaar in een gezellig lokaal restaurant om samen van het diner en de avond te genieten.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Windhoek

Dag 2 - 3: Spitzkoppe

Vandaag begint je grote avontuur. Na het ontbijt wordt je opgewacht door de gids, waarna een korte briefing plaatsvindt. Daarna verlaten we Windhoek en rijden we in konvooi, voornamelijk in noordwestelijke richting van Namibië. In de middag bereiken we onze bestemming, de prachtige bergen van Spitzkoppe.

 

Hier aan de voet van de machtige Spitzkoppe zullen we ons kamp opzetten en genieten van de eerste nacht onder de sterrenhemel van Namibië.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Spitzkoppe-01

Spitzkoppe wordt ook wel de Matterhorn van Namibië genoemd. Het is een berg van vulkanische oorsprong, die op ongeveer 700 meter hoogte boven de omgeving uitsteekt. De machtige granieten bubbels vormen een spectaculair landschap, dat erg populair is bij fotografen en klimmers. Hier kan je eeuwenoude rotstekeningen van de Bosjesmannenstam vinden en de bekende ´Rock Pool´ bezoeken, die in het regenseizoen met water wordt gevuld. We bezoeken ook de ´Rock Arch´, voor een spectaculair fotomoment.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Spitzkoppe-02

Dag 3 - 4: Brandberg West

Vandaag beginnen we aan het off-road avontuur door het afgelegen Damaraland. We rijden in konvooi richting Brandberg, de hoogste berg van Namibië. Onderweg kunnen we mogelijk woestijnolifanten, leeuwen, neushoorns en andere dieren tegen komen. In de late namiddag zullen we ons eerste wild kamp opzetten in een afgelegen en geheime kloof, wat een geologisch wonder is. We overnachten in een omgeving van ruige bergketens, steile hellingen en droge valleien.

 

De Zebra Canyon wordt niet door veel mensen bezocht, waardoor de Canyon een perfecte plek is om ons wildkamp op te zetten. De Zebra Canyon ligt in de buurt van Brandberg en maakt deel uit van de Ugan rivier. Het gebied is echt een geologisch wonderland.

 

Ons wild bush camp heeft een mobiele douche en een bush toilet. We slapen veilig in daktenten bovenop de auto’s en genieten van een heerlijke nacht onder de sterrenhemel, zonder kunstlicht dat het uitzicht bederft. In de avond zitten we gezamelijk rond het kampvuur en genieten we van de rust en de geluiden van de woestijn, terwijl de gids het diner bereidt.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Zebra-Canyon

Dag 4 - 5: Damaraland

Na een goede nachtrust in onze daktenten genieten we van een stevig ontbijt. Onze reis gaat verder in noordelijke richting, door de fascinerende woestijnlandschappen van Damaraland. We rijden door een droge rivierbedding, waar vaak woestijnolifanten worden gezien. Je moet natuurlijk heel voorzichtig zijn, want de grote zoogdieren kunnen zich verschuilen achter de struiken en bomen. Deze grote, krachtige dieren moeten van een veilige afstand worden benaderd.

 

We brengen nog een nacht door in de verlaten wildernis en genieten van de vrijheid.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Damaraland-elephants

Dag 5 - 6: Palmwag

Vandaag rijden we op een klein off-road track door een droge rivierbedding en gaan op zoek naar de woestijn dieren. Met een beetje geluk kunnen we de machtige woestijnolifanten, leeuwen, zwarte neushoorns, giraffen en andere dieren voor onze lens krijgen. Uiteindelijk trotseren we enkele pittige hellingen enkomen we aan op de prachtige Palmwag Campsite. Hier bieden de twee zwembaden een welkome afkoeling na een warme ochtend in de woestijn. Een perfecte locatie voor een middagje ontspanning.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Palmwag-Campsite

Dag 6 - 7: Opuwo

De route van vandaag leidt ons naar het noorden van Namibië. Een rit over stoffige gravelwegen. De komende dagen rijden we door ´community land´, oftewel “door echt het echte Afrika”. Onderweg passeren we kleine dorpjes, bewoond door verschillende inheemse stammen. Let op, want tijdens het rijden staan er vaak dieren en mensen vlak langs de kant van de weg. Ongeveer 30 km voor de stad genaamd ´Opuwo´, passeren we een bergachtig landschap waarop de zeldzame baobabbomen groeien. We maken hier een korte stop om deze machtige reuzen te bewonderen. De reis gaat verder naar Opuwo, waar we onze voertuigen zullen voltanken. Bovenop een heuvel met uitzicht over de Opuwo verblijven we in een prachtige lodge.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Opuwo-baobab

Dag 7 - 8: Kaokoland

Na het vertrek vanuit Opuwo rijden we naar het westen, langs kleine Himba-dorpen over onverharde wegen totdat we het dorpje Etanga bereiken. Vanaf hier leiden uitdagende 4×4-routes ons door de hooglanden van het Kaokoland, totdat we het punt bereiken waar het pad afdaalt. We dalen deze pas stapvoets af met een adrenalinestoot, het pad brengt ons langzaam naar de lagere vlakten van Kaokoland. De mooie camping ligt naast een berg die doorkruist is met marmeraders. De gids zorgt voor het opzetten van het kamp, terwijl jullie van deze prachtige omgeving kunnen genieten.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Opuwo-Himba-villages

Dag 8 - 9: Kaokoland

Vandaag staat er weer een avontuurlijke etappe op het programma. Een bergpas moet met veel geduld en rijvaardigheid worden bedwongen.

 

In de middag bereiken we de prachtige Hartmanns-vallei. De nacht wordt doorgebracht in de vrije natuur nabij het kampvuur.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Kaokoland

Dag 9 - 10: Kunene Region

De volgende ochtend gaan we verder naar het noorden en rijden door een rotsachtige pas, die ons naar een droge en zanderige rivierbedding leidt. Een klein pad aan de oostkant van de rivierbedding brengt ons verder over kleine, rode duinen en grasvelden naar de Kunene-rivier, de grensrivier tussen Namibië en Angola. Hier wacht ons de prachtige accommodatie voor de nacht, Okahirongo River Camp, waar we de middag kunnen gebruiken om heerijk te ontspannen.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Okahirongo-River-Camp

Dag 10 - 11: Kaokoland

Via de rivierbeddingrijden we vandaag terug naar het zuiden. EEn avontuurlijk pad over kleine rotsachtige hellingen. We passeren de bergen en valleien van het prachtige Kaokoland, omgeven door fascinerende natuur. Er zijn een paar karakteristieke waypoints in dit gebied. Een daarvan is de “Rooi Drom”, een rood geverfd vat. Hier slaan we af richting Marble Camp. Een uitdagende 4×4 bergpas leidt ons naar een verlaten marmer mijn, waar we zullen stoppen voor een lichte lunch.

Daarna vervolgen we onze reis verder over rotsachtige wegen die ons naar de Khumib-rivier leiden. De droge rivierbedding van de Khumib dient vanavond als een perfect wildkamp. We zullen ons kamp opzetten onder een oude boom en genieten van de stilte en vrijheid die de natuur ons biedt.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-River

Dag 11 - 12: Kaokoland

Vandaag zullen we het grootste deel van rit rijden over mulle zandwegen, terwijl we verschillende droge rivieren doorkruisen. Deze droge rivieren zijn de levensader voor verschillende dieren in deze droge gebieden, omdat ze hier water en voedsel kunnen vinden. Vandaag zetten we ons laatste wild kamp op, aan de rand van één van deze droge rivierbeddingen en genieten we van de rust van dit verlaten gebied.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-dry-rivers-Kaokoland

Dag 12 - 13: Sesfontein

Na een goed ontbijt vervolgen we onze reis. We rijden over off-road tracks in de Hoanib-rivier en zijn constant op zoek naar de wilde dieren die in dit gebied leven. Rond het middaguur passeren we een natuurlijk waterbron die uitmondt in een natuurlijk gevormd zwembad. Dit is de perfecte plek om af te koelen voordat we naar de lodge vertrekken. ’s Avonds zetten we ons kamp op bij de Khowarib Lodge.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-sesfontein

Dag 13 - 14: Etosha Zuid

Vandaag rijden we door het schitterende Damaraland, met uitzicht op de imposante Brandberg. De route leidt ons dieper centraal Namibië in, naar het prachtige Erindi Private Nature Reserve. Hier kunnen we in de middag deelnemen aan een begeleide gamedrive of diverse andere activiteiten. Als je wilt, kun je ook de middag doorbrengen bij het zwembad of op het terras van de lodge om dieren bij de waterplaats te observeren.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-ETOSHA-National-Park-elephant-at-waterhole

Dag 14 - 15: Mount Etjo Sanctuary

Na ons ontbijt vandaag rijden we over goede asfalt- en gravelwegen naar de prachtige Nature Reserve van Mount Etjo Safari Lodge. Deze lodge ligt in een enorm privé-natuurreservaat en is de thuisbasis van veel verschillende diersoorten die in zuidelijk Afrika te vinden zijn.

 

De lodge ligt aan een meertje met nijlpaarden wat tevens dient als waterbron voor de andere wilde dieren. Een safari in de middag en het voeren van leeuwen na het diner zijn hier een must!

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Mount-Etjo-Safari-Lodge

Dag 15 - 16: Windhoek

Na een heerlijk ontbijt rijden we terug naar Windhoek. Afhankelijk van het tijdstip van de vertrekvlucht, levert men de huurauto in, waarna men naar de internationale luchthaven van Windhoek gebracht wordt.

 

We hopen dat je een leuke en spannende tour hebt gehad met Explore Namibia!

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-drive-back-to-Windhoek

9 DAGEN OFFROAD AVONTUURLIJKE RONDREIS DAMARALAND MET GIDS

Ontdek de meest spectaculaire landschappen ter wereld!

Deze rondreis is speciaal ontworpen voor avonturiers die meer tijd willen doorbrengen in de unieke gebieden van Damaraland. Ontdek het fascinerende Damaraland als Self-driver op een ´Guided Self-Drive Group Tour´, of boek deze rondreis als een ´Private Guided Tour´ bij ons!

 

Rondreis eindigt bij Etosha N.P (west) op: 16.04.2023 (we plannen en boeken graag extra selfdrive dagen voor u).

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-Tours-in-Convoy-06

Hoogtepunten

Bezoek eeuwenoude rotstekeningen van de San Bosjesmannen

Spot de woestijnolifanten, leeuwen, neushoorns en andere wilde dieren

Overnacht in daktenten bovenop je 4x4 en geniet van een heerlijke nacht onder de sterrenhemel

Ontdek de fascinerende landschappen van Damaraland

Ervaar de rust en weidsheid van het verlaten woestijngebied

Het indrukwekkende Skeleton Coast Park

Beknopt Reisschema

 • Dag 1: Windhoek
 • Dag 2: Spitzkoppe
 • Dag 3: Brandberg West
 • Dag 4: Huab Rivier
 • Dag 5: Palmwag
 • Dag 6: Hoanib Rivier
 • Dag 7: Kaokoland
 • Dag 8: Khowarib Gorge
 • Dag 9: Etosha West - verder reizen als selfdrive-tour.
Geplande vertrekken
Startdatum
Einddatum
Prijs
07 april 2023 17 april 2023 € 3.500,- Per Persoon

Namibië Prive begeleide safari in konvooi-01

Explore Namibia biedt op maat gemaakte privé safari’s met gids aan in Namibië en/of Botswana inclusief vervoer, maaltijden, accommodatie en activiteiten. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren en deskundige chauffeur/gids.

RONDREIS

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-01

9 daagse Off-road Rondreis Damaraland 

07 apr 2023 – 17 apr 2023 
Vanaf: €3.500,- EUR

INFORMATIE

Er is ook plaats voor 3 deelnemers om in het gidsvoertuig te reizen. (offerte op aanvraag.)

PRIJS

Vanaf € 3.500,- / persoon

INBEGREPEN

Een prachtige reis naar de onontdekte gebieden van Namibië

Leidend gidsvoertuig gevolgd door 4x4 Self Drive huurwagens

Maximaal 4/5 personen per voertuig

3 stoelen bij het raam beschikbaar in gidsvoertuig

Engels, Duits en Afrikaans sprekende gids. Frans, Italiaans, Spaans sprekende gids op aanvraag

Accommodaties zoals aangegeven

Tal van activiteiten inbegrepen

Maaltijden zoals vermeld

Toegangsprijzen nationale parken zoals vermeld

Uitgebreid reispakket

NIET INBEGREPEN

Visumkosten

Brandstof

Extra activiteiten welke niet vermeld zijn

Fooien

Uitgaven van persoonlijke aard

Dranken

Internationale vluchten

Gedetailleerd reisschema

Dag 1 - 2: Windhoek

Op de internationale luchthaven van Windhoek wordt men opgewacht door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf die je rechtstreeks naar Windhoek brengt. Daar ontmoet je de gids en na een eerste kennismaking zal hij helpen met de procedure omtrent het ontvangen van de huurwagen. Daarna zal de gids de tour in detail doorbespreken. Zodra alles is uitgelegd en besproken, zal de gids je naar de accommodatie begeleiden, waar je kunt ontspannen en op het gemak kunt genieten van de namiddag.

 

Alle deelnemers aan de Namibië tour ontmoeten elkaar in een gezellig lokaal restaurant om samen van het diner en de avond te genieten.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Windhoek-01

Dag 2 - 3: Spitzkoppe

Vandaag begint je grote avontuur. Na het ontbijt wordt je opgewacht door de gids, waarna een korte briefing plaatsvindt. Daarna verlaten we Windhoek en rijden we in konvooi, voornamelijk in noordwestelijke richting van Namibië. In de middag bereiken we onze bestemming, de prachtige bergen van Spitzkoppe.

 

Hier aan de voet van de machtige Spitzkoppe zullen we ons kamp opzetten en genieten van de eerste nacht onder de sterrenhemel van Namibië.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Spitzkoppe-03

Spitzkoppe wordt ook wel de Matterhorn van Namibië genoemd. Het is een berg van vulkanische oorsprong, die op ongeveer 700 meter hoogte boven de omgeving uitsteekt. De machtige granieten bubbels vormen een spectaculair landschap, dat erg populair is bij fotografen en klimmers. Hier kan je eeuwenoude rotstekeningen van de Bosjesmannenstam vinden en de bekende ´Rock Pool´ bezoeken, die in het regenseizoen met water wordt gevuld. We bezoeken ook de ´Rock Arch´, voor een spectaculair fotomoment.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Spitzkoppe-04

Dag 3 - 4: Brandberg West

Vandaag beginnen we aan het off-road avontuur door het afgelegen Damaraland. We rijden in konvooi richting Brandberg, de hoogste berg van Namibië. Onderweg kunnen we mogelijk woestijnolifanten, leeuwen, neushoorns en andere dieren tegen komen. In de late namiddag zullen we ons eerste wild kamp opzetten in een afgelegen en geheime kloof, wat een geologisch wonder is. We overnachten in een omgeving van ruige bergketens, steile hellingen en droge valleien.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-damaraland

Ons prachtige wildkamp ligt vlakbij de massieve Brandberg. Een heuvel bestaande uit massief graniet die bescherming biedt tegen de zuidwestenwind, die hier in de middag vaak waait. Geniet van het geweldige panorama over het Kargen woestijngebied met uitzicht op het meest bergachtige gebied van Namibië. Ons wild bush camp heeft een mobiele douche en een bush toilet. We slapen veilig in daktenten bovenop de auto’s en genieten van een heerlijke nacht onder de sterrenhemel, zonder kunstlicht dat het uitzicht bederft. In de avond zitten we gezamelijk rond het kampvuur en genieten we van de rust en de geluiden van de woestijn, terwijl de gids het diner bereidt.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-damaraland-roof-tents

Dag 4 - 5: Huab Rivier

Na een goede nachtrust in onze daktenten genieten we van een stevig ontbijt. Onze reis gaat verder in noordelijke richting, door de fascinerende woestijnlandschappen van Damaraland. We rijden door een droge rivierbedding, waar vaak woestijnolifanten worden gezien. Je moet natuurlijk heel voorzichtig zijn, want de grote zoogdieren kunnen zich verschuilen achter de struiken en bomen. Deze grote, krachtige dieren moeten van een veilige afstand worden benaderd. We brengen nog een nacht door in de verlaten wildernis en genieten van de vrijheid.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-damaraland-02

Dag 5 - 6: Palmwag

Vandaag rijden we op een klein off-road track door een droge rivierbedding en gaan op zoek naar de woestijn dieren. Met een beetje geluk kunnen we de machtige woestijnolifanten, leeuwen, zwarte neushoorns, giraffen en andere dieren voor onze lens krijgen. Uiteindelijk trotseren we enkele pittige hellingen enkomen we aan op de prachtige Palmwag Campsite. Hier bieden de twee zwembaden een welkome afkoeling na een warme ochtend in de woestijn. Een perfecte locatie voor een middagje ontspanning.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-damaraland-03

Dag 6 - 7: Hoanib Rivier

We rijden vandaag het grootste deel van de tijd over mulle zanderige tracks en zullen de dag doorbrengen in een van de mooiste droge rivieren van Namibië. Deze droge rivierbeddingen zijn ook van levensbelang voor veel wilde dieren, want hier is vaak water en voedsel te vinden. Vandaag zetten we ons wildkamp op nabij zo’n rivier en genieten we van de rust van dit schitterende gebied.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-HOANIB-riverbed

Dag 7 - 8: Kaokoland

Vandaag verkennen we de gebieden die grenzen aan Skeleton Coast Park. Het landschap is hier erg indrukwekkend. Een overwegend rotsachtige track leidt ons verder naar de Khumib-rivier. In deze droge rivierbedding zetten we vandaag ons wildkamp op en wel nabij een eeuwenoude Leadwood-boom, waar we kunnen genieten van de stilte en vrijheid die de natuur ons hier biedt.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-Skeleton-Coast-Park

Dag 8 - 9: Khowarib Gorge

Ook vandaag passeren we weer verschillende droge rivierenbeddingen. Deze rivieren voorzien de dieren van voedsel en water. De meest voorkomende dieren hier zijn de woestijnolifanten en giraffen, maar ook grote katten zoals leeuwen, luipaarden en cheeta’s komen voor. Daarnaast zijn er vele antilopensoorten te vinden zoals de gemsbok, koedoe, springbok en zebra.

 

In de middag bereiken we het dorp Sesfontein. Hier kunnen we tanken, waarna we verder gaan naar de prachtig gelegen camping bij Khowarib Lodge. Deze lodge ligt direct aan de Hoanib rivier, die hier door een smalle kloof stroomt.

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-damaraland-dry-river-gorge-Khowarib

DAG 9 - 10: ETOSHA WEST - JE KUNT VERDER REIZEN ALS SELFDRIVE-TOUR

Een uitdagende off-road track leidt ons vandaag door de prachtige Khowarib Gorge. De laatste kilometers gaan over goede asfaltwegen naar onze eindbestemming waar we in een prachtige lodge zullen overnachten.

 

De volgende ochtend neem je afscheid van de gids en kun je aansluitend verder reizen als selfdrive-tour. (we helpen je natuurlijk ook graag bij het plannen van dit deel van je reis.)

Namibië-Prive-begeleide-safari-in-konvooi-In-Convoy-selfdrive-tour

De mooiste safarireizen op maat

Wij zijn een van de beste reis- en reisorganisaties van Namibië, specialist in begeleide privésafari’s en reizen op maat.
We bieden ook andere safari´s met gids aan, zoals een privé rondreis in een “Stretched Landcruiser”

Private Guided Safari
Safaris for max. 7 travelers in the spacious “stretched Landcruiser”. An experienced guide/driver will take you to the highlights of Namibia.

Length: 13 Days

Price from: €3.999,- EUR

Namibia Photo Tour
The newly developed photo tour takes you to the highlights in Namibia. Our photo guide shows you the most beautiful places in Namibia and helps you to take the “perfect shot”.

Length: 13 or 14 days

Price from: €6.099,- EUR

Privé rondreis in een “Stretched Landcruiser”
Privé Safari voor max. zeven deelnemers plus chauffeur in ruime “stretched Landcruiser”. Een ervaren gids neemt je mee en laat je het echte Namibië ontdekken.

Length: 13 Days

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

Ontdek Namibië/Botswana tijdens een selfdrive rondreis in konvooi met gids

Namibië Privé begeleide safari’s in konvooi | De perfecte safari

 

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-footer-01