STANDAARD 4×4 HUURAUTO’S NAMIBIË

Reizen door Namibië betekent rijden door eindeloze landschappen over kilometers lange wegen. Echter zijn dit meestal niet het soort wegen die je thuis gewend bent: de meeste wegen in Namibië zijn gravel wegen.

 

Explore Namibia biedt een selectie van de beste 4×4 huurauto’s die perfect zijn ontworpen voor de wegen van Namibië en handig zijn om in het regenseizoen te rijden. Onze standaard 4×4 huurauto’s zijn geschikt voor degenen die geen kampeeruitrusting nodig hebben, maar alleen in lodges en pensions verblijven.

SUV

SUV’s zijn het type 4×4 die meer luxe bieden. Het moderne interieur, de automatische versnellingen en de hogere bodemvrijheid maken het rijden met dit soort auto zeer comfortabel en perfect voor het rijden op de Namibische gravelwegen.

Standaard 4×4 off-road

De standaard 4×4 off-road voertuigen zijn technisch gezien aangepast om op de ruige Afrikaanse wegen te kunnen rijden. De standaarduitrusting bij dit voertuig bestaat uit een dubbele brandstoftank, 2 reservebanden, een schep, een krik, reserveonderdelen, een gereedschap set, een gevarendriehoek, een sleepkabel, een EHBO-set en een bandendrukmeter.

Explore-Namibia-Standard-vehicles-Standard-4x4-off-road

Luxe 4×4 off-road

De luxe 4×4 voertuigen zijn voorzien van dezelfde standaarduitrusting als de standaard 4×4 off-road voertuigen, maar bevatten daarnaast nog een aantal extra’s waaronder ook een compressor en een snorkel. Ook een koelkast is standaard inbegrepen in de huur. Dit type 4×4 is ontworpen voor alle Afrikaanse wegen en het is dan ook toegestaan om met deze auto’s zwaar off-road te rijden.

Alle huurauto’s verkeren in perfecte staat en worden goed onderhouden. De auto’s zijn geschikt om over de gravelwegen te rijden. Standaard inbegrepen in de huur zijn:

Onbeperkte kilometers

Airport- en hoteltransfers

4x4 uitleg en testrit

24-uurs service in geval van nood

Verzekering met standaard eigen risico

Aansprakelijkheidsverzekering

Wegenkaarten van Namibië

Plattegrond van Windhoek en Swakopmund

Avontuur in Namibië: ontdek het land met je eigen 4×4 huurauto!