EDUCATION TRUST: EEN TOEKOMST
DOOR MIDDEL VAN ONDERWIJS

Met ons eigen Explore Namibia Education Trust Fund investeren wij in een betere toekomst voor de jongere generatie in Namibië. Wij selecteren educatieve projecten in heel Namibië en ondersteunen deze door middel van fondsenwerving en sponsoring.

14

JAREN SUPPORT

23

KINDEREN

5

VRIJWILLIGERS

EEN KORTE INTRODUCTIE

Deze video toont een voorbeeld van een van de vele projecten die we ondersteunen met de Explore Namibia Education Trust.

Explore Namibia

EDUCATION

TRUST

FUND

Explore Namibia vindt het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van Namibië. Ook al is het land relatief stabiel vergeleken met andere Afrikaanse landen met betrekking tot economie en politiek, is het nog altijd een land in ontwikkeling, dat te maken heeft met hoge werkloosheidcijfers en een grote hoeveelheid kinderen die niet naar school kan.

 

Met ons eigen Explore Namibia Education Trust Fund investeren wij in een betere toekomst voor de jongere generatie in Namibië.

Explore-Namibia_kl-01

HOE GAAN WIJ TE WERK

Als een touroperator is onze voornaamste activiteit om vakanties te organiseren voor mensen die naar Namibië willen komen. Wij vinden het echter belangrijk dat ieder bezoek bijdraagt aan de ontwikkeling van het land.

 

Geregistreerd als een Namibisch bedrijf doen wij dit al door middel van het betalen van belasting aan de Namibische overheid, het creëren van werkgelegenheid, en het ondersteunen van lokale leveranciers.

 

Maar wij willen meer doen.

Wij vinden dat onderwijs één van de belangrijkste elementen is in iemands leven, gezien de enorme impact dit heeft voor iemands toekomst. Daarom hebben wij de EXPLORE NAMIBIA EDUCATION TRUST FUND gesticht.

 

Wij selecteren educatieve projecten in heel Namibië, en ondersteunen deze door middel van fondsenwerving en sponsoring. De hoofdsponsor is ons eigen bedrijf, Explore Namibia. Een deel van de jaarlijkse winst gaat naar de Education Trust. Andere donaties zijn afkomstig van (voormalige) individuele reizigers en andere mensen met een voorliefde voor Namibië die graag een bijdrage doen.

ONDERSTEUN ONZE STICHTING

Ook al delen wij graag ONS ENTHOUISIASME voor deze projecten met onze reizigers, u bent natuurlijk volledig vrij om te beslissen of u een donatie doet of niet. Echter, doordat wij in Namibië verblijven en de specifieke ontwikkelingsprojecten persoonlijk kennen, kunnen wij garanderen dat de giften die mensen bereiken die het werkelijk nodig hebben, op een correcte en transparante manier.

 

Om op de hoogte te blijven van onze projecten en initiatieven bezoek je onze Facebook pagina Explore Namibia Education Trust.