NAVIGATIE & COMMUNICATIE:
BOEK EXTRA’S
BIJ UW 4×4 HUURAUTO

Naast de reservering van uw 4×4 voertuig, met of zonder kampeeruitrusting, kunt u extra zaken toevoegen, zoals een autoverzekering met betere dekking of extra uitrusting, zoals een satelliettelefoon, kinderzitjes, SIM-kaarten, GPS of een Fastfind baken.

Explore-Namibia-Self-Drive-Safari-Trips
130

LITER BENZINE

40

LITER KOELKAST

150

LITER WATER

Navigatie en Communicatie Namibië

Explore Namibia

EXTRA

NAVIGATIE

COMMUNICATIE

Je 4×4 voertuig, overnachtingen en activiteiten worden voor je georganiseerd. Daarnaast kunt je ook nog extra zaken laten toevoegen, zoals een autoverzekering met nog betere dekking of extra apparatuur, zoals een satelliettelefoon, GPS of een compressor. Wanneer je met meerdere auto’s reist, kunnen ingebouwde 27mc zender/ontvangers (‘bakkie’) erg plezierig zijn voor de communicatie onderweg. Al deze extra’s dragen bij aan een Self Drive avontuur zonder zorgen.

Satelliettelefoon
Ook al kan je meestal je eigen mobiele telefoon in Namibië gewoon gebruiken (afhankelijk van de netwerkprovider), wel heb vrijwel alleen bereik in stedelijke gebieden. Als je altijd bereikbaar wilt zijn, kies er dan voor om ook een satelliettelefoon bij te huren. Hiermee kan je zelfs in de meest afgelegen gebieden bellen en gebeld worden.

Ingebouwde 27mc zender/ontvanger ‘bakkie’
Wanneer je van plan bent om met een groep van meerdere voertuigen te reizen, dan is het huren van ingebouwde 27mc zender/ontvangers (‘bakkies’) zeer aan te raden. Onderweg communiceren met elkaar is op deze manier veel makkelijker. Het systeem werkt erg gemakkelijk en heeft een bereik van zeker 15 km.

GPS-navigatie
Een GPS Navigatie Systeem met een digitaal kompas, voorkomt dat je de weg kwijt kan raken in Zuidelijk Afrika. Dit systeem is gemakkelijk in gebruik en vanwege de ingebouwde batterij kan hij ook tijdens wandeltochten gebruikt worden.

Car-Fi
Wilt u onderweg verbonden blijven met het internet? U kunt dan een ‘Car-Fi’ huren, welke een persoonlijke hotspot creëert wanneer je onderweg bent. Je kan dan bij populaire bestemmingen en de grotere wegen er tussen signaal ontvangen waardoor je internet op je telefoon kan hebben.

Kinderzitje
Wanneer men met kinderen reist, bieden wij baby- en kinderzitjes en stoelverhogers aan. Dit is niet alleen veiliger, de kinderen kunnen op deze manier ook beter uit het raam kijken om dieren te spotten!

Koelkast
Een koelkast kan ook erg handig zijn wanneer je een auto huurt zonder kampeeruitrusting, Bijvoorbeeld om de drankjes en eten voor onderweg koel te houden. De koelkast heeft een capaciteit van 40L. Terwijl je rijdt werkt de koelkast op de accu. Ook wordt een extra 220V verlengsnoer meegeleverd die bij de accommodatie of camping gebruikt kan worden. Wanneer er geen elektriciteit is, zullen de producten koud blijven wanneer u de koelkast zo veel mogelijk dicht houdt.

Bagagerek
Met een bagagerek op het dak van het voertuig kunt je extra bagageruimte creëren. Dit zou bijvoorbeeld een uitkomst bieden wanneer je met 5 mensen reist en niet genoeg ruimte achterin de auto hebt. Tafels, stoelen, grondtenten etc. kunnen dan allemaal op het bagagerek bevestigd worden.

Jerrycan 20 L
Alle 4×4 off-road voertuigen zijn voorzien van een dubbele brandstoftank. Daarmee kan je vele kilometers rijden op één tank. Tijdens een meerdaagse off-road trip kom je echter geen tankstations tegen. Daarom bieden wij 20 lt jerry cans aan om extra brandstof in te vervoeren.

Watertank 20L
Alle 4×4 off-road voertuigen zijn voorzien van een ingebouwde 40 lt watertank. Wanneer je van plan bent om off-road te gaan reizen en voor langere tijd in afgelegen gebieden zal verblijven, dan is een extra 20 lt zeer aan te raden.

4×4 training
De meeste wegen in Namibië zijn niet te vergelijken met de wegen in Nederland en België – vooral wanneer men ook off-road gaat rijden. Ben je er niet zeker van of je er klaar voor bent om deze wegen te berijden? Dan kunnen wij een 4×4 training regelen die plaatsvindt na aankomst in Namibië. Zo kan je met een goed gevoel op reis.

Fastfind beacon
De waterbestendige ‘Personal Location Beacon’ (PLB) geeft u de garantie om altijd traceerbaar te zijn. Bij levensbedreigende noodgevallen activeer je het apparaat, welke vervolgens een signaal uitstuurt via satellietverbinding, waardoor er onmiddellijk noodhulptroepen gestuurd worden naar de locatie waar men zich op dat moment bevindt.

De beste manier om Namibië te ontdekken is door met uw eigen voertuig te rijden.