Rijd in konvooi met je eigen 4×4 huurauto

Wij zijn de specialist voor 4×4 reizen met gids door Kaokoland en Damaraland in Namibië.

Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids. De auto’s zijn onderling verbonden met 2-way radio’s om zodoende een goede onderlinge communicatie te behouden, maar toch het privé comfort van je eigen voertuig te hebben terwijl je onderweg bent.

 

Onze gegidste rondreizen worden gemanaged door Rainer, die zelf van oorsprong een gekwalificeerde gids is. Je wordt tijdens de rondreizen altijd vergezeld door een goed opgeleide en deskundige gids, die je helpt bij het opzetten van de camping / het inchecken in de lodge, de procedures voor toegang tot het Nationaal Park en geplande excursies en activiteiten.

Namibië Prive begeleide safari in konvooi-nw

RONDREIS

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-05a

“Normal” Kaokoland Tour

11 dagen
25 Sept 2023 – 06 Okt 2023 

Vanaf: €2.540,- EUR

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-05b

“Heavy Offroad” Kaokoland Tour

11 dagen
29 Mei 2023 – 08 Juni 2023 

Vanaf: €2.540,- EUR

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-05c

Damaraland Offroad Tour

9 dagen
07 Apr 2023 – 17 Apr 2023 

Vanaf: €3.500,- EUR

Voorgestelde Reizen

Bezoek Namibië tijdens een privé begeleide safari in konvooi door de meest fascinerende landschappen van het continent. Georganiseerde konvooireizen zijn een geweldige kans voor avontuurlijke reizigers om het land te ontdekken. Momenteel worden drie verschillende begeleide konvooireizen aangeboden. Ontdek het meest spectaculaire continent via één van deze aangeboden rondreizen.

 

Wij bieden verschillende begeleide priveé safari’s in konvooi aan, van eenvoudige off-road reizen tot zware off-road tours.

Gedeeltelijk gegidst
Kaokoland Camping & Lodge Tour
De “normale” Kaokoland Tour. In deze tour is het off-road rijden eenvoudig gehouden. Je verkent het ongerepte en ruige terrein van dit gebied met 4×4 voertuigen, waarbij je overnacht op gefaciliteerde campings, in Wild Camps en in prachtige Lodges/Guesthouses.

Reisduur: 11 Dagen

Prijs vanaf: €2.540,- EUR

September/Oktober 2023

Gedeeltelijk gegidst
“Heavy Offroad” Kaokoland Tour
De “Heavy Offroad” Kaokoland Tour. De tour is geschikt voor avonturiers die veel en lang off-road willen rijden. Off-road kennis is niet absoluut noodzakelijk maar het is belangrijk dat u over wat moed en een flinke dosis avontuur beschikt!

Reisduur: 11 Dagen

Prijs vanaf: €2.540,- EUR

Mei/Juni 2023

Gedeeltelijk gegidst
Damaraland Off-road Tour
Deze rondreis is speciaal ontworpen voor avonturiers die meer tijd willen doorbrengen in de unieke gebieden van Damaraland. Ontdek het fascinerende Damaraland!

Reisduur: 9 Dagen (Aanpasbaar)

Prijs vanaf: €3.500,- EUR

April 2023

De mooiste safarireizen op maat

Wij zijn een van de beste reis- en reisorganisaties van Namibië, specialist in begeleide privésafari’s en reizen op maat.
We bieden ook andere safari´s met gids aan, zoals een privé rondreis in een “Stretched Landcruiser”

Privé rondreis in een “Stretched Landcruiser”
Privé Safari voor max. zeven deelnemers plus chauffeur in ruime “stretched Landcruiser”. Een ervaren gids neemt je mee en laat je het echte Namibië ontdekken.

Reisduur: 13 Dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

Namibia Photo Tour
The newly developed photo tour takes you to the highlights in Namibia. Our photo guide shows you the most beautiful places in Namibia and helps you to take the “perfect shot”.

Length: 13 or 14 days

Price from: €6.099,- EUR

Privé rondreis in een “Stretched Landcruiser”
Privé Safari voor max. zeven deelnemers plus chauffeur in ruime “stretched Landcruiser”. Een ervaren gids neemt je mee en laat je het echte Namibië ontdekken.

Reisduur: 13 Dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

Ontdek Namibië/Botswana tijdens een selfdrive rondreis in konvooi met gids

Namibië Privé begeleide safari’s in konvooi | De perfecte safari

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-footer-01