Rijd in konvooi met je eigen 4×4 huurauto

De specialist voor 4×4 reizen met gids door Kaokoland en Damaraland in Namibië

Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids. De auto’s zijn onderling verbonden met 2-way radio’s om zodoende een goede onderlinge communicatie te behouden, maar toch het privé comfort van je eigen voertuig te hebben terwijl je onderweg bent.

 

Onze gegidste rondreizen worden gemanaged door Rainer, die zelf van oorsprong een gekwalificeerde gids is. Je wordt tijdens de rondreizen altijd vergezeld door een goed opgeleide en deskundige gids, die je helpt bij het opzetten van de camping / het inchecken in de lodge, de procedures voor toegang tot het Nationaal Park en geplande excursies en activiteiten.

Namibië Prive begeleide safari in konvooi

Reizen

4×4-konvooi-reizen-gids-door-Kaokoland-Damaraland-Namibië

Konvooi Tour - 12 dagen

4×4-konvooi-reizen-gids-door-Kaokoland-Damaraland-Namibië

Konvooi Tour - 12 dagen

4×4-konvooi-reizen-gids-door-Kaokoland-Damaraland-Namibië

Konvooi Tour - 9 days

Konvooi Reizen Namibië

Bezoek Namibië tijdens een privé begeleide safari in konvooi door de meest fascinerende landschappen van het continent. Georganiseerde konvooireizen naar Namibië zijn een geweldige kans voor avontuurlijke reizigers om het land te ontdekken. Momenteel worden drie verschillende begeleide konvooireizen naar Namibië aangeboden. Ontdek het meest spectaculaire land van Afrika via één van deze aangeboden konvooi rondreizen.

 

Wij bieden verschillende begeleide privé safari’s in konvooi aan naar Namibië, van eenvoudige off-road reizen tot zware off-road tours.

Gedeeltelijk gegidst
‘Normal’ Kaokoland Tour
De “normale” Kaokoland Tour. In deze tour is het off-road rijden eenvoudig gehouden. Je verkent het ongerepte en ruige terrein van dit gebied met 4×4 voertuigen, waarbij je overnacht op gefaciliteerde campings, in Wild Camps en in prachtige Lodges/Guesthouses.

Reisduur: 12 Dagen

Prijs vanaf: €2.599,- EUR

Juni 2024

Gedeeltelijk gegidst
“Heavy Offroad” Kaokoland Tour
De “Heavy Offroad” Kaokoland Tour. De tour is geschikt voor avonturiers die veel en lang off-road willen rijden. Off-road kennis is niet absoluut noodzakelijk maar het is belangrijk dat u over wat moed en een flinke dosis avontuur beschikt!

Reisduur: 12 Dagen

Prijs vanaf: €2.599,- EUR

November 2024

Gedeeltelijk gegidst
Damaraland Off-road Tour
Deze rondreis is speciaal ontworpen voor avonturiers die meer tijd willen doorbrengen in de unieke gebieden van Damaraland. Ontdek het fascinerende Damaraland!

Reisduur: 9 Dagen (Aanpasbaar)

Prijs vanaf: €3.500,- EUR

data op aanvraag

Reisadvies op maat

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw reis naar Namibië? Dan staan onze ervaren tour consultants klaar om je te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen je op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijk voorstel voor jouw reis op maat naar Namibië en om al je vragen te beantwoorden.

De mooiste safari rondreizen op maat

Andere reizen naar Namibië om te inspireren

Deze tour is slechts één van onze voorbeeldroutes. De safari reizen die wij naar Namibië aanbieden zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. Je kunt deze boeken, of je kunt ze gebruiken als inspiratie om jouw eigen, op maat gemaakte reis naar Namibië samen te stellen. Bekijk hieronder enkele van onze andere voorbeeldroutes die we hebben samengesteld. Explore Namibia zal er altijd voor zorgen dat je de reis van jouw dromen beleeft!

Self-Drive Routes
Self-Drive Reizen Namibië
Self-drive safari reizen Namibië, op maat gemaakt om aan je individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Onze reizen omvatten alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijk avontuur in Namibië!

Reisduur: vanaf 9 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €633,- EUR

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereizen Namibië
Fotografietours voor fotografen van alle niveaus. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het maken van de perfecte foto om het unieke karakter van Namibië vast te leggen.

Reisduur: vanaf 12 dagen

Prijs vanaf: €4.299,- EUR

Privé Safari’s
Safari’s in Konvooi
Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de ervaren gids.

Reisduur: op maat te maken

Prijs vanaf: €1.089,- EUR

Privé Safari’s
Safari in “stretched Landcruiser”
De ultieme privé safari voor maximaal zeven reizigers plus een gids/chauffeur in ruime comfortabele “stretched Landcruiser”.

Reisduur: 13 Dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

Op maat gemaakte privé rondreizen met gids. Ontdek dit bijzondere land samen met ons!

Namibia-Private-Guided-Safari-Tours-Tours-in-Convoy-footer-01