Voertuigen met kampeeruitrusting-Luxury-4x4-off-road

4×4 met kampeeruitrusting

Rijden door het eindeloze landschappen van Namibië wordt nog leuker wanneer je een complete kampeeruitrusting bij je hebt die nodig is om de nacht door te brengen in het midden van de natuur en zodoende ook nog je eigen maaltijden kunt bereiden! Je wilt er zeker van zijn dat je over de best mogelijke auto beschikt en dat je daardoor comfortabel over de onverharde wegen kunt rijden. Explore Namibia garandeert een huurauto in perfecte staat met uitstekende 24/7 back-upservice, zodat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie in het mooie Namibië en zuidelijk Afrika!

Explore-Namibia-Standard-vehicles-Standard-4x4-off-road

Standaard 4×4 auto’s

Explore Namibia biedt een selectie van de beste 4×4’s die helemaal geschikt zijn voor de soort wegen in Namibië. Tevens kan men hier ook prima in rijden tijdens het regenseizoen wanneer de condities van de wegen over het algemeen verslechteren. Onze standaard voertuigen zijn geschikt voor degenen die willen verblijven in resorts en lodges gedurende de gehele reis, en dus geen kampeeruitrusting nodig hebben.

Alle huurauto’s verkeren in perfecte staat en worden goed onderhouden. De auto’s zijn geschikt om over de gravelwegen te rijden. Standaard inbegrepen in de huur zijn:

Onbeperkte kilometers

Airport- en hoteltransfers

4x4 uitleg en testrit

24-uurs service in geval van nood

Verzekering met standaard eigen risico

Aansprakelijkheidsverzekering

Wegenkaarten van Namibië

Plattegrond van Windhoek en Swakopmund

De beste manier om Namibië te ontdekken is door met uw eigen voertuig te rijden.