Verschillende betaalmethoden die wij accepteren

BETALEN: HOE DE SAFARI REIS NAAR NAMIBIË TE BETALEN

We zijn verheugd dat je ervoor hebt gekozen om je reis naar Namibië bij ons te boeken. We zullen ervoor zorgen dat het betalingsproces zo soepel en gemakkelijk mogelijk verloopt. Tegelijkertijd met de boekingsbevestiging ontvang je een officiële factuur. Zie hieronder de verschillende betalingsvormen die wij hanteren.

Namibia-Self-Drive-Safari-Betalen-Factuur

Wij bieden verschillende betaalmethoden om je factuur te betalen:

  • Ten eerste kun je je factuur betalen via Mollie, een veilig en betrouwbaar betaalplatform waarmee je kunt betalen met verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, SOFORT en meer. Met Mollie kun je snel en veilig je factuur betalen met de betaalmethode van je voorkeur.
  • Ten tweede accepteren wij betaling via IBAN bankoverschrijving. Met deze optie kan een betaling gedaan worden door middel van een bankoverschrijving op één van onze Europese bankrekeningen. Gelieve bij de betaling de factuurnummer te vermelden.
  • Ten slotte bieden wij betaling per creditcard aan. Je kunt je factuur betalen met Visa of Mastercard via een beveiligde website.

Wij begrijpen het belang van veilige betalingen. Met al onze betalingsmogelijkheden kun je er zeker van zijn dat je betaling veilig en beschermd is.

Als je vragen hebt over de betalingsmogelijkheden of hulp nodig heeft bij het betalen van de factuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Dank je voor je boeking bij Explore Namibia. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in Namibië!

Namibia-Self-Drive-Safari-Betalen-Factuur

Explore Namibia biedt georganiseerde self-drive vakanties aan én privé safari’s met gids en chauffeur. Ga op reis in een volledig uitgeruste huurauto. Onze self-drive safari’s omvatten alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijk avontuur. Op maat gemaakt om aan jouw individuele behoeften en voorkeuren te voldoen.

Reizen

Namibia-Self-Drive-Safari

Self-Drive Reizen

Wij bieden een breed scala aan self-drive safari reizen, op maat gemaakt om aan jouw individuele behoeften en voorkeuren te voldoen.

Fotografiereizen Namibië

Fotografiereizen Namibië

Onze tours zijn ontworpen voor fotografen van alle niveaus.

Privé Safari’s in Konvooi Namibie

Safari’s in Konvooi

Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids.

Privé Safari stretched Landcruiser Namibie

Safari 'Stretched Landcruiser'

Privé safari voor maximaal zeven reizigers in ruime “stretched Landcruiser”.

Namibië: De complete self-drive safari-ervaring!