Namibië Fotoreizen

Explore Namibia biedt fotografieliefhebbers de kans om de prachtige landschappen en wilde dieren van Namibië te ontdekken en vast te leggen.

Namibië fotoreizen met gids

Fotoreizen in het prachtige land Namibië.
Onze fotoreizen naar Namibië zijn ontworpen om informatief, praktisch en inspirerend te zijn en worden geleid door professioneel fotograaf Manuel Graf. Onze fotoreizen naar Namibië zijn ontworpen voor fotografen van alle niveaus, van beginners tot professionals. We richten ons op het aanleren van compositie, techniek en het effectief gebruik van camera’s en zoomlenzen. Daarnaast bieden we begeleiding bij het gebruik van nabewerkingssoftware zoals Lightroom om jouw foto’s te verbeteren.

 

Manuel is een ervaren fotograaf met een grote passie voor het vastleggen van de schoonheid van Namibië. Hij heeft talloze fotografiereizen door Namibië geleid en heeft een schat aan kennis over de beste locaties, technieken en apparatuur voor het vastleggen van de perfecte foto. Onze fotoreizen naar Namibië nemen je mee naar enkele van de meest iconische locaties in Namibië, waaronder Sossusvlei, Deadvlei en Etosha National Park. Deze locaties bieden adembenemende landschappen, prachtige zonsop- en zonsondergangen en ongelooflijke wildlife. Wij zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om deze locaties te verkennen en vast te leggen. Je krijgt persoonlijke aandacht van Manuel om je te helpen jouw fotografische doelen te bereiken.

 

We houden onze reisgroepen klein om ervoor te zorgen dat elke deelnemer de aandacht krijgt die ze verdienen. Dit zorgt ook voor een meer persoonlijke ervaring, omdat we kunnen inspelen op de specifieke behoeften en voorkeuren van elke deelnemer. Wij zetten ons in om je te helpen jouw fotografievaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring in Namibië te bezorgen. Onze fotoreizen naar Namibië zijn ontworpen om zowel informatief als plezierig te zijn, zodat je naar huis kunt terugkeren met een verzameling prachtige foto’s en mooie herinneringen!

Hoogtepunten

Toegang tot enkele van de beste fotolocaties in het land.

Reizen met een kleine groep gelijkgestemde fotografen zodat je tips, technieken en inspiratie met elkaar kunt delen.

Op fotosafari in ons speciaal omgebouwde safari 4×4 voertuig met pop-up dak.

Fotoreizen voor fotografen van alle niveaus, van beginners tot professionals.

Persoonlijke aandacht van Manuel om u te helpen uw fotografische doelen te bereiken.

Een droombestemming voor fotografen, met zijn uitgestrekte woestijnen, hoge zandduinen, ruige bergen en prachtig te fotograferen wilde dieren.

Explore-Namibia-Namibië Fotoreizen

Onze fotoreizen zijn ontworpen voor fotografen van alle niveaus, of je nu een professional of een amateur bent. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden en helpen bij het maken van de perfecte foto om het unieke karakter van Namibië vast te leggen.

Namibië fotoreizen met gids

12 Dagen Begeleide Fotografiereis

Prijs vanaf: € 4.299,-

Namibië fotoreizen met gids

15 Dagen Begeleide Fotografiereis

Prijs vanaf: € 5.299,-

Namibië Fotoreizen

Fotoreizen naar Namibië

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van twee verschillende fotoreizen in Namibië. Onze tours zijn ontworpen voor fotografieliefhebbers die de schoonheid en het unieke van dit prachtige Afrikaanse land willen vastleggen.

 

Beide fotoreizen naar Namibië worden geleid door een deskundige en ervaren gids met een passie voor fotografie en Namibië. Hij zal je gedurende de hele tour voorzien van deskundige begeleiding en ondersteuning, zodat je je fotografische vaardigheden kunt verbeteren en foto’s kunt maken waarvan je lang zult kunnen genieten.

 

Dus waarom wachten? Boek jouw fotoreis naar Namibië vandaag nog en begin je reis om de schoonheid van Namibië door jouw lens vast te leggen.

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereis Zuid-Namibië
De Fotografiereis Zuid-Namibië neemt u mee naar de hoogtepunten in het zuiden van Namibië, van de rode duinen van de Kalahari, het quiver tree forest bij Keetmanshoop, tot de op één na grootste canyon ter wereld Fish River Canyon.

Reisduur: vanaf 15 dagen

Prijs vanaf: €5.299,- EUR

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereis Noord-Namibië
Brengt u naar veel van Namibië’s hoogtepunten, van de rode duin zee van de Namib, naar de koude en soortenrijke Atlantische kust, naar Namibië’s Matterhorn en naar de oude rotstekeningen en versteende bomen van Twyfelfontein.

Reisduur: vanaf 12 dagen

Prijs vanaf: €4.299,- EUR

Reisadvies Fotoreizen Namibië

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw reis naar Namibië? Dan staan onze ervaren tour consultants klaar om je te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen je op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijk voorstel voor jouw reis op maat naar Namibië en om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek een van de meest fascinerende en diverse landen ter wereld

Andere routes om te inspireren

Deze tours zijn slechts één van onze voorbeeldroutes. De routes die wij aanbieden zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. Je kunt deze boeken, of je kunt ze gebruiken als inspiratie om jouw eigen, op maat gemaakte reis samen te stellen. Bekijk hieronder enkele van onze andere voorbeeldroutes die we hebben samengesteld. Explore Namibia zal er altijd voor zorgen dat je de reis van jouw dromen beleeft!

Self-Drive Routes
Self-Drive Reizen Namibië
Self-drive safari reizen Namibië, op maat gemaakt om aan je individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Onze reizen omvatten alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijk avontuur in Namibië!

Reisduur: vanaf 9 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €633,- EUR

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereizen Namibië
Fotografietours voor fotografen van alle niveaus. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het maken van de perfecte foto om het unieke karakter van Namibië vast te leggen.

Reisduur: vanaf 12 dagen

Prijs vanaf: €4.299,- EUR

Privé Safari’s
Safari’s in Konvooi
Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de ervaren gids.

Reisduur: op maat te maken

Prijs vanaf: €1.089,- EUR

Privé Safari’s
Safari in “stretched Landcruiser”
De ultieme privé safari voor maximaal zeven reizigers plus een gids/chauffeur in ruime comfortabele “stretched Landcruiser”.

Reisduur: 13 Dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

De beste manier om Namibië te ontdekken is rijden met uw eigen 4×4 voertuig.

Explore-Namibia-Photo-Safari-Tours-footer