Welkom bij onze Namibië Fotoreizen

Wij bieden fotografieliefhebbers de kans om de prachtige landschappen en wilde dieren van Namibië te ontdekken en vast te leggen.

Namibië fotoreizen met gids

Fotoreizen in het prachtige land Namibië.
Onze reizen zijn ontworpen om informatief, praktisch en inspirerend te zijn, en worden geleid door professioneel fotograaf Manuel Graf. Onze tours zijn ontworpen voor fotografen van alle niveaus, van beginners tot professionals. We richten ons op het aanleren van compositie, techniek en het effectief gebruik van camera’s en zoomlenzen. Daarnaast bieden we begeleiding bij het gebruik van nabewerkingssoftware zoals Lightroom om uw foto’s te verbeteren.

 

Manuel is een ervaren fotograaf met een grote passie voor het vastleggen van de schoonheid van Namibië. Hij heeft talloze fotografiereizen door het land geleid en heeft een schat aan kennis over de beste locaties, technieken en apparatuur voor het vastleggen van de perfecte foto. Onze tours nemen u mee naar enkele van de meest iconische locaties in Namibië, waaronder Sossusvlei, Deadvlei en Etosha National Park. Deze locaties bieden adembenemende landschappen, prachtige zonsop- en zonsondergangen, en ongelooflijke wildlife. Wij zorgen ervoor dat u voldoende tijd heeft om deze locaties te verkennen en vast te leggen. U krijgt persoonlijke aandacht van Manuel om u te helpen uw fotografische doelen te bereiken.

 

We houden onze reisgroepen klein om ervoor te zorgen dat elke deelnemer de aandacht krijgt die ze verdienen. Dit zorgt ook voor een meer persoonlijke ervaring, omdat we kunnen inspelen op de specifieke behoeften en voorkeuren van elke deelnemer. Wij zetten ons in om u te helpen uw fotografievaardigheden te verbeteren en u tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring in Namibië te bezorgen. Onze tours zijn ontworpen om zowel informatief als plezierig te zijn, zodat u naar huis kunt terugkeren met een verzameling prachtige beelden en mooie herinneringen!

Hoogtepunten

Toegang tot enkele van de beste fotolocaties in het land.

Reizen met een kleine groep gelijkgestemde fotografen zodat je tips, technieken en inspiratie met elkaar kunt delen.

Op fotosafari in ons speciaal omgebouwde safari 4×4 voertuig met pop-up dak.

Fotoreizen voor fotografen van alle niveaus, van beginners tot professionals.

Persoonlijke aandacht van Manuel om u te helpen uw fotografische doelen te bereiken.

Een droombestemming voor fotografen, met zijn uitgestrekte woestijnen, hoge zandduinen, ruige bergen en prachtig te fotograferen wilde dieren.

Namibië fotoreizen met gids

Onze fotoreizen zijn ontworpen voor fotografen van alle niveaus, of u nu een professional of een amateur bent. Onze ervaren gidsen zullen u begeleiden en helpen bij het maken van de perfecte foto om het unieke karakter van Namibië vast te leggen.

Namibië fotoreizen met gids

14 Dagen Begeleide Fotografiereis

Prijs vanaf: € 5.099,-

Namibië fotoreizen met gids

15 Dagen Begeleide Fotografiereis

Prijs vanaf: € 5.299,-

Explore-Namibia-Photo-Safari-Tours

Voorbeeld Reizen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van twee verschillende fotoreizen in Namibië. Onze tours zijn ontworpen voor fotografieliefhebbers die de schoonheid en het unieke van dit prachtige Afrikaanse land willen vastleggen.

 

Beide tours worden geleid door een deskundige en ervaren gids met een passie voor fotografie en Namibië. Hij zal u gedurende de hele tour voorzien van deskundige begeleiding en ondersteuning, zodat u uw fotografische vaardigheden kunt verbeteren en foto’s kunt maken waarvan u lang zult kunnen genieten.

 

Dus waarom wachten? Boek uw fotografietour vandaag nog en begin uw reis om de schoonheid van Namibië door uw lens vast te leggen.

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereis Zuid-Namibië
De Fotografiereis Zuid-Namibië neemt u mee naar de hoogtepunten in het zuiden van Namibië, van de rode duinen van de Kalahari, het quiver tree forest bij Keetmanshoop, tot de op één na grootste canyon ter wereld Fish River Canyon.

Reisduur: vanaf 15 dagen

Prijs vanaf: €5.299,- EUR

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereis Noord-Namibië
Brengt u naar veel van Namibië’s hoogtepunten, van de rode duin zee van de Namib, naar de koude en soortenrijke Atlantische kust, naar Namibië’s Matterhorn en naar de oude rotstekeningen en versteende bomen van Twyfelfontein.

Reisduur: vanaf 14 dagen

Prijs vanaf: €5.099,- EUR

Reisadvies op maat

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, wij zijn er om u te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen u op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om u te helpen bij het maken van een persoonlijk reisvoorstel op maat en om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek een van de meest fascinerende en diverse landen ter wereld

Andere routes om te inspireren

Deze route is slechts één van onze voorbeeldroutes. De routes die wij aanbieden zijn volledig aan te passen aan uw wensen. U kunt deze boeken, of u kunt ze gebruiken als inspiratie om uw eigen, op maat gemaakte reis samen te stellen. Bekijk hieronder enkele van onze andere voorbeeldroutes die we hebben samengesteld. Explore Namibia zal er altijd voor zorgen dat u de reis van uw dromen beleeft!

Self-Drive Routes
Self-Drive Safari Reizen
Wij bieden een breed scala aan self-drive safari reizen, op maat gemaakt om aan uw individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Onze self-drive safari’s omvatten alles wat u nodig hebt voor een ongelooflijk avontuur. Volledig aanpasbaar!

Reisduur: vanaf 9 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €633,- EUR

Privé Safari’s
Safari’s in Konvooi
U rijdt in konvooi met uw eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids.

Reisduur: op maat te maken

Prijs vanaf: €1089,- EUR

Privé Safari’s
Safari in “stretched Landcruiser”
De ultieme privé safari voor maximaal zeven reizigers plus een gids/chauffeur in ruime comfortabele “stretched Landcruiser”.

Reisduur: 13 Dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

De beste manier om Namibië te ontdekken is rijden met uw eigen 4×4 voertuig.

Explore-Namibia-Photo-Safari-Tours-footer