4×4 HUURAUTO’S MET KAMPEERUITRUSTING

De ultieme vrijheid: huur een 4×4 voor avontuurlijke reizigers.

Het rijden door de eindeloze landschappen van Namibië wordt een nog groter avontuur wanneer je voorzien bent van een complete uitrusting die nodig is om in de wildernis te koken en overnachten!

 

Echter moet je er zeker van kunnen zijn dat je het best mogelijke huurauto hebt, welke geschikt is om over de kilometerslange gravelwegen te rijden, ook als deze in slechtere conditie verkeren. Explore Namibia garandeert 4×4 huurauto’s die in perfecte staat verkeren en wij bieden een uitstekende 24/7 ondersteuning, mocht dat nodig zijn. Op deze manier kun je volop genieten van het prachtige Namibië!

Standard 4×4 off-road

De standaard uitrusting bij dit voertuig bestaat uit een dubbele brandstoftank, 2 reservebanden, een schep, een krik, reserveonderdelen, een gereedschap set, een gevarendriehoek, een sleepkabel, een EHBO-set en een bandendrukmeter. De extra kampeeruitrusting bestaat uit één of twee daktenten of grondtenten, een koelkast, een tafel, stoelen, een matras, deken en kussens, BBQ, potten, pannen en bestek.

4×4 Bushcamper

De Bushcamper is voorzien van dezelfde standaard kampeeruitrusting als de standaard 4×4 off-road voertuigen. Echter is dit type voertuig geschikt voor degenen die iets meer luxe willen ervaren tijdens het kamperen, aangezien het voorzien is van een volledige camper-unit inclusief chemisch toilet.

Voertuigen met kampeeruitrusting-Luxury-4x4-off-road

Luxe 4×4 off-road

De luxe 4×4 voertuigen zijn voorzien van dezelfde standaard kampeeruitrusting als de standaard 4×4 off-road voertuigen, maar bevatten daarnaast nog een flink aantal off-road extra’s waaronder een compressor en een snorkel. Een koelkast is ook standaard inbegrepen in de huur. Dit type 4×4 is ontworpen voor alle Afrikaanse wegen en het is dan ook toegestaan om met deze auto’s zwaar off-road te rijden.

Alle huurauto’s verkeren in perfecte staat en worden goed onderhouden. De auto’s zijn geschikt om over de gravelwegen te rijden. Standaard inbegrepen in de huur zijn:

Onbeperkte kilometers

Airport- en hoteltransfers

4x4 uitleg en testrit

24-uurs service in geval van nood

Verzekering met standaard eigen risico

Aansprakelijkheidsverzekering

Wegenkaarten van Namibië

Plattegrond van Windhoek en Swakopmund

Namibië zelf ontdekken: De ultieme safari reis met je eigen 4×4 huurauto