Explore is dé podcast over avontuurlijke reizen naar zuidelijk Afrika.

Explore – De Reispodcast

Explore is dé podcast over avontuurlijke reizen naar zuidelijk Afrika. En in het bijzonder Namibië en Botswana. Elke maand nemen Elise en Pieter je in deze travel podcast mee in hun reisverhalen en delen ze ervaringen over het reizen naar zuidelijk Afrika.

Reispodcast-zuidelijk-africa-Botswana-Namibie

Explore Namibia biedt georganiseerde self-drive vakanties aan én privé safari’s met gids en chauffeur naar Namibië. Ga op avontuur in een volledig uitgeruste 4×4 huurauto! Samen stemmen we de reis volledig af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget.

LUISTER VIA …

Explore Podcast zuidelijk Africa - apple

Explore Podcast zuidelijk Africa - google

Explore Podcast zuidelijk Africa - spotify

Explore Podcast zuidelijk Africa - youtube

VOLG ONS …

Reisadvies op maat

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, wij zijn er om u te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen u op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om u te helpen bij het maken van een persoonlijk reisvoorstel op maat en om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek een van de meest fascinerende en diverse landen ter wereld!

Voorbeeldroutes ter inspiratie

De routes die wij aanbieden zijn volledig aan te passen aan uw wensen. U kunt deze boeken, of u kunt ze gebruiken als inspiratie om uw eigen, op maat gemaakte reis samen te stellen. Bekijk hieronder enkele van onze andere voorbeeldroutes die we hebben samengesteld. Explore Namibia zal er altijd voor zorgen dat u de reis van uw dromen beleeft!

Guided Photo Tours
Photographic Tour North
Takes you to many of Namibia’s highlights, from the red dune sea of the Namib, to the cold and species-rich Atlantic coast, to Namibia’s Matterhorn and to the ancient rock carvings and petrified trees of Twyfelfontein.

Length: from 14 Days

Price from: €5.099,- EUR

Self-Drive
Self-Drive Safari Rondreis
Georganiseerde self-drive vakanties naar Namibië. Ga op avontuur in een volledig uitgeruste 4×4 huurauto! Samen stemmen we de reis volledig af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget.

Reisduur: vanaf 9 dagen (op maat te maken)

Price from: €633,- EUR

Privé Safari’s
Safari’s in konvooi
Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids.

Reisduur: op maat te maken

Prijs vanaf: €1.089,- EUR

Privé Safari’s
Safari in “stretched Landcruiser”
De ultieme privé safari voor maximaal zeven reizigers plus een gids/chauffeur in ruime comfortabele “stretched Landcruiser”.

Reisduur: 13 dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

Op maat gemaakte Selfdrive rondreizen naar Namibië!

Reispodcast-zuidelijk-africa-Botswana-Namibie-footer