Explore is dé podcast over avontuurlijke reizen naar zuidelijk Afrika

Explore – De Reispodcast

Explore is dé podcast over avontuurlijke reizen naar zuidelijk Afrika. En in het bijzonder Namibië en Botswana. Elke maand nemen Elise en Pieter je in deze travel podcast mee in hun reisverhalen en delen ze ervaringen over het reizen naar zuidelijk Afrika.

Reispodcast-zuidelijk-africa-Botswana-Namibie

Explore Namibia biedt georganiseerde self-drive vakanties aan én privé safari’s met gids en chauffeur naar Namibië. Ga op avontuur in een volledig uitgeruste 4×4 huurauto! Samen stemmen we de reis volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget.

LUISTER VIA …

Explore Podcast zuidelijk Africa - apple

Explore Podcast zuidelijk Africa - spotify

Explore Podcast zuidelijk Africa - youtube

VOLG ONS …

Reisadvies Namibië

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw self-drive reis naar Namibië? Dan staan onze ervaren tour consultants klaar om je te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen je op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijk voorstel voor jouw self-drive rondreis op maat naar Namibië en om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek een van de meest fascinerende en diverse landen ter wereld!

Safari Reizen Namibië

De safari reizen die wij aanbieden naar Namibië zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. Je kunt deze boeken, of je kunt ze gebruiken als inspiratie om je eigen, op maat gemaakte reis samen te stellen naar Namibië. Bekijk hieronder enkele van onze andere voorbeeldroutes naar Namibië die we hebben samengesteld. Explore Namibia zal er altijd voor zorgen dat je de reis van je dromen beleeft!

Self-Drive Routes
Self-Drive Reizen Namibië
Self-drive safari reizen Namibië, op maat gemaakt om aan je individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Onze reizen omvatten alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijk avontuur in Namibië!

Reisduur: vanaf 9 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €633,- EUR

Begeleide Fotografiereizen
Fotografiereizen Namibië
Fotografietours voor fotografen van alle niveaus. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het maken van de perfecte foto om het unieke karakter van Namibië vast te leggen.

Reisduur: vanaf 12 dagen

Prijs vanaf: €4.299,- EUR

Privé Safari’s
Safari’s in Konvooi
Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de ervaren gids.

Reisduur: op maat te maken

Prijs vanaf: €1.089,- EUR

Privé Safari’s
Safari in “stretched Landcruiser”
De ultieme privé safari voor maximaal zeven reizigers plus een gids/chauffeur in ruime comfortabele “stretched Landcruiser”.

Reisduur: 13 Dagen

Prijs vanaf: €3.999,- EUR

Op maat gemaakte Self-drive rondreizen naar Namibië!

Reispodcast-zuidelijk-africa-Botswana-Namibie-footer