NAMIBIË INSPIRATIE:
WAT KUNNEN
WE VOOR JOU DOEN?

Opmaat gemaakte 4×4 self drive reizen en safari trips. Reis rond in een volledig uitgeruste huurauto en ontdek dit bijzondere land op eigen tempo.

Lees praktische informatie over: Autoverhuur, Georganiseerde Self-Drive, Luxe Reizen, Off-Road Tours, Mobiele Safari’s, Extra Activiteiten en aanvullende diensten die we aanbieden.

153

ACTIVITEITEN

1748

PRACHTIGE PLEKKEN

11

NATIONALE PARKEN

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Explore Namibia

WAT KUNNEN

WE VOOR

JOU DOEN?

Iedere reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. De één regelt van tevoren liefst zo weinig mogelijk, en kan met een globaal idee uit de voeten om onderweg flexibel te blijven. Anderen vinden het prettig om hun reis van tevoren georganiseerd te hebben, en zich geen zorgen te hoeven maken om onderweg accommodatie te vinden.
 
Explore Namibia kan op verschillende manieren helpen. Heeft u graag veel vrijheid tijdens uw reis, dan regelen we alleen een auto. Heeft u liever wat meer comfort, dan bieden we het volledige pakket, inclusief vluchten, accommodaties en activiteiten. We hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Explore-Namibia_kl-01

GEORGANISEERDE SELF-DRIVE RONDREIS


Explore Namibia verzorgt een goed uitgeruste auto met alles wat je tijdens je reis nodig hebt.

Explore Namibia kent de beste plekjes in Namibië. Of je nu wilt verblijven op kampeerplaatsen, in lodges of beide, Explore Namibia kiest de beste voor je uit. We maken een reisvoorstel gebaseerd op je persoonlijke wensen en verblijfsduur.

 

Heb je zelf al bedacht waar je naartoe wilt? Dan horen wij dit graag! Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze voorbeeld reizen. Check our itineraries.

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Explore-Namibia_kl-01

AUTOHUUR

Een betrouwbare en betaalbare 4×4-autohuur voor uw self drive trip door Namibië

Ben je meer avontuurlijk en hecht je veel waarde aan flexibiliteit? Wil je onderweg zelf bepalen waar je naar toe gaat, dan kan Explore Namibia ook alleen een passend voertuig voor je regelen, welke dan volledig uitgerust is met alles wat je nodig hebt tijdens je reis.

 

 

Kijk hier voor een overzicht van onze voertuigen. en meer informatie.

Explore-Namibia_kl-01

PRIVÉ SAFARI MET GIDS/CHAUFFEUR


Privé rondreis met gids in een “Stretched Landcruiser”

Privé Safari voor max. zeven deelnemers plus chauffeur in ruime “stretched Landcruiser”. Een ervaren gids neemt je mee en laat je het echte Namibië ontdekken.

 

Onze omgebouwde “stretched Landcruiser” is het perfecte safarivoertuig en biedt comfortable zitplaatsen voor max. 7 reizigers plus de chauffeur. Elke gast heeft een ruime zitplaats bij het raam en het voertuig is voorzien van airconditioning, een koelkst en een uitklapbaar ´pop-up´ dak, voor de ultieme natuurfotografie en kijkervaring.

Explore-Namibia-What-We-Offer-Private-Safari-Landcruiser

Explore-Namibia-What-We-Offer-Private-Safari-Tours-In-Convoy

Explore-Namibia_kl-01

PRIVÉ BEGELEIDE SAFARI’S IN KONVOOI

4×4 begeleide reizen door Kaokoland en Damaraland in Namibië | Begeleid door een deskundige gids/chauffeur

Je rijdt in konvooi met je eigen huurauto en volgt het voertuig welke bestuurd wordt door de gids. De auto’s zijn onderling verbonden met 2-way radio’s om zodoende een goede onderlinge communicatie te behouden, maar toch het privé comfort van je eigen voertuig te hebben terwijl je onderweg bent.

 

Onze gids deelt zijn brede kennis van de fauna en flora, terwijl hij je meeneemt op de meest avontuurlijke 4×4-routes. Hij brengt je op een verantwoorde wijze zo dicht mogelijk bij bij de ongerepte natuur en de wilde dieren.

Explore-Namibia_kl-01

LUXE REIZEN

Comfort en luxe wanneer je in de natuur bent.

Je bent een ontdekker, maar ervaart ook graag comfort en luxe wanneer je in de natuur bent. Explore Namibia kent de ‘geheime juwelen’: geniet van heerlijke maaltijden en wijnen, wordt wakker met schitterende uitzichten en relax tijdens een ontspannende Spa. Ervaar de exclusieve sfeer van Namibië’s beste luxe lodges en resorts.

 

Ook kunnen wij ‘fly-in safaris’ voor u organiseren.

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Explore-Namibia_kl-01

OFF-ROAD RIJDEN

Geniet van spectaculaire 4×4-tours in Namibië

Namibië heeft verreweg de meest schitterende onverharde gravelwegen, die je door een spectaculair landschap leiden. Is dit echter nog niet avontuurlijk genoeg en kunt u goed overweg met een 4×4? Ervaar dan nog meer extra adrenaline.

 

Explore Namibia maakt een reis op maat voor u buiten de gebaande paden. Ook slechts voor een paar dagen is een off-road trip gemakkelijk in het self-drive avontuur op te nemen.

Om het u gemakkelijker te maken, hebben we de mooiste voorbeeldroutes samengesteld door Namibië en/of Botswana.

explore-botswana01-lg

BOTSWANA

Ervaar de adembenemende wildernis van Botswana

Je wilt graag nog meer van Afrika beleven en niet alleen Namibië. Explore Namibia kan ook een reisvoorstel maken, welke je meeneemt over de grenzen van Namibië. Beleef de weelderige wildernis van Chobe National Park en de Okavango Delta in Botswana, en wat denk je van de spectaculaire mist van de Victoria Falls in Zimbabwe.

 

We regelen de benodigde cross-border permits, accommodaties en activiteiten, ook in Botswana en Zimbabwe.

 

Neem een kijkje bij onze voorbeeldreizen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Explore-Namibia_kl-01

MOBILE SAFARIS

Reis zoals de eerste Afrikaanse pioniers

Het is ook mogelijk om te reizen zoals de eerste pioniers dit deden tijdens hun ontdekkingstochten over het Afrikaanse continent. Een ervaren gids neemt u mee naar exclusieve en ongerepte plekken in de wildernis, terwijl uw kamp met u meereist. De Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana zijn perfecte bestemmingen voor een dergelijk avontuur.

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Explore-Namibia_kl-01

ACTIVITEITEN

Boek fantastische extra activiteiten

Maak je vakantie in Namibië compleet door enkele activiteiten toe te voegen. Wat dacht je van een spectaculair uitzicht over Sossusvlei vanuit de lucht, in een klein vliegtuig of een luchtballon? Of een authentieke safari met een ervaren gids in een open voertuig?

 

Ook de Atlantische kust heeft veel te bieden, van kajak tours met zeerobben tot 4×4 safari’s in de duinen.

 

Wij hebben een overzicht beschikbaar van de verschillende soorten activiteiten die je kunt boeken.

Explore-Namibia_kl-01

EXTRA SERVICES

Extra service om het meeste uit uw reis te halen

Je wilt goed voorbereid en zorgeloos op reis. Explore Namibia kan hierbij op verschillende manieren helpen. Kies een autoverzekering die bij je past, en neem een kijkje bij onze extra services die we aanbieden, waaronder satelliettelefoons, GPS en compressors.

 

Zo kunt u volop en zorgeloos van uw self drive Namibië reis genieten!

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Namibië inspiratie en Wat te doen in Namibië

Explore-Namibia_kl-01

VLUCHTEN

We kunnen vluchten naar en van Namibië boeken voor u boeken

Explore Namibia heeft toegang tot AirTrade en kan uw vluchten naar en van Namibië boeken. Gebaseerd op de gewenste reisdata en vertrekpunt selecteren wij de beste vluchten voor u. We zullen u verzekeren dat deze vluchten perfect passen in de rest van uw reisschema.

Contact ons voor meer informatie.

De beste manier om Namibië te ontdekken is door met uw eigen voertuig te rijden.