explore-namibia-home-slider-02a Explore Namibia SELF-DRIVE VAKANTIES SCHITTERENDE WILDLIFE HOTSPOTS explore-namibia-home-slider-03a NAMIBIA Prachtige Landschappen & Routes EXPLORE GEORGANISEERDE SELF-DRIVE AVONTUREN

EXPLORE NAMIBIA:
GEORGANISEERDE
SELF-DRIVE AVONTUREN

Explore Namibia biedt georganiseerde self-drive vakanties aan in Namibië en Botswana.
Ga op avontuur in een volledig uitgeruste huurauto van je eigen keuze. Wij regelen jouw accommodatie van tevoren, of je nu wilt verblijven in lodges of op kampeerplaatsen.

4587

BLIJE KLANTEN

3654

GEMAAKTE TRIPS

11

NATIONALE PARKEN

Meer Over Explore Namibia

Explore-Namibia-ANVR-logo_kl_v2

ANVR-SGR-Calamiteitenfonds-mb

Voorbeeld Routes & Op-Maat Gemaakte Reizen

Je wilt op vakantie naar Namibië. Je bent gesteld op je privacy en alles moet goed en veilig georganiseerd zijn. Je hebt weinig tijd, of niet de kennis of mogelijkheden om je reis zelf te regelen. Of misschien wil je juist je Namibië reis combineren met Botswana of Zimbabwe.

 

Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal schitterende routes door Namibië en Botswana uitgetekend. Deze routes kunnen direct geboekt worden, maar kunnen ook als inspiratie dienen om een persoonlijk opmaat reisvoorstel te laten maken door één van onze ervaren Reis Consultants. Explore Namibia zal er in ieder geval altijd naar streven om een persoonlijke droomreis te realiseren.

 • Stormbezoek – 9 dagen

  Kort maar krachtig. Bezoek de hoogste zandduinen ter wereld, de skelettenkust en Etosha Nationaal Park.

 • Centraal – 21 dagen

  Geniet van Namibië’s grote variëteit aan landschappen, nationale parken en culturele rijkdom.

 • Hoogtepunten – 14 dagen

  Ontdek alle hoogtepunten van Namibië. Geniet van de schitterende landschappen en de Afrikaanse dieren.

 • All in One – 22 dagen

  Het ultieme reisavontuur! Bezoek Namibië en beleef het allemaal zelf, van het uiterste zuiden tot het verre noorden.

 • Combi Botswana – 25 dagen

  Kies voor diversiteit: van uitgestrekte savanne vlaktes, tot waterrijke moerassen en een uitbundige dierenwereld.

 • All round – 28 dagen

  Neem de tijd om het Namibië volledig te bezoeken. Van de Fish River Canyon in het uiterste zuiden tot de Epupa watervallen in het verre noorden aan de grens met Angola.

 • Cross Border – 28 dagen

  Voeg de meest spectaculaire hoogtepunten van het naastgelegen Botswana en Zimbabwe toe aan je Namibië rondreis.

 • Activiteiten

  We hebben een overzicht voor je gemaakt van de verschillende soorten activiteiten die je kunt boeken.

 • Ons aanbod

  Ons aanbod om Namibië te ontdekken

Ontdek de schoonheid
van ongerept Afrika

Leuk Nieuws

Explore Namibia:
Trotse winnaar
Getaway Award 2018

Explore Namibia is de trotse winnaar van de Getaway Travel Award 2018 en is hiermee verkozen tot de beste “Reisorganisatie van het jaar 2018”.

Tijdens het ‘Verre Reizen’ Event in Den Haag in oktober 2018, heeft Explore Namibia de award persoonlijk in ontvangst mogen nemen als winnaar van de Getaway Travel Award 2018.

Hierdoor kan Explore Namibia zich met trots de ‘beste kleinschalige reisorganisatie van het jaar’ noemen.

 

Klik hier voor meer informatie. (in Dutch)

Waarom Explore Namibia

Jarenlange ervaring

Explore Namibia is een dynamisch en professioneel bedrijf in Namibië opgericht in 2006 door de Nederlanders, Marco en Elise. Samen hebben zij afgelopen jaren al veel gereisd door het Afrikaanse continent en hebben hun hart eraan verloren. Toen de mogelijkheid zich voor deed om naar Afrika op avontuur te gaan en een bedrijf te starten, was er geen twijfel voor hen mogelijk. Ze namen een beslissing en besloten hun Nederlandse leven te verruilen voor een Afrikaans avontuur 10.000 km zuidelijker. En ook nu, jaren later, helpt het team van Explore Namibia en Explore Botswana nog altijd met veel enthousiasme bij het organiseren van een individuele Botswana en Namibië reis. In 2018 besloot ook Julia om in dit avontuur te stappen. Julia is geboren en getogen op een guestfarm in Namibië en is van kleins af aan geïnteresseerd geweest in de gasten die van over de hele wereld naar hun guestfarm kwamen om Namibië te bezoeken. Na enkele jaren in Europa te hebben doorgebracht, is Julia blij om ‘weer thuis’ in Afrika te zijn, om zodoende de unieke aspecten die Botswana en Namibië te bieden hebben met anderen te delen.

100% op maat gemaakt

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Sommigen willen van tevoren zo min mogelijk boeken en trekken liever rond met alleen een grove planning, om zodoende onderweg flexibel te kunnen zijn. Anderen willen het grootste deel van hun vakantie vooraf georganiseerd hebben, zonder zich zorgen te hoeven maken over de volgende plek om te verblijven. Explore Namibia kan je op veel verschillende manieren helpen. Vind je het leuk om veel vrijheid te hebben tijdens je reis? Dan kunnen we u helpen met een geschikt voertuig en wellicht alleen die overnachtingen op de plekken die vaak volgeboekt zijn (zoals de nationale parken). Als u meer comfort wenst, kunnen wij u het volledige pakket aanbieden, inclusief vluchten en activiteiten.

24-uur lokale ondersteuning & vriendelijke service

Wij zijn altijd bereikbaar terwijl je op reis bent. Mocht er onderweg onverhoopt iets voordoen of zijn er dringende vragen, dan kan je eenvoudig en in eigen taal contact opnemen met ons lokale kantoor. Wij zullen dan graag helpen om de reis en het verblijf in Namibië zo aangenaam mogelijk te maken.

Reizen op eigen tempo

Wij bieden individueel georganiseerde self-drive vakanties in Namibië aan. Deze reizen zijn inclusief autohuur en vooraf geboekte overnachtingen. Je bent dus zelf de bestuurder van een volledig uitgerust huurvoertuig naar keuze en geen onderdeel van een georganiseerde groepsreis. Kies één van de prachtige routes en verblijf in met zorg geselecteerde accommodaties of campings, die allemaal van tevoren voor u zijn gereserveerd.

Explore Namibia

Bekijk de schoonheid van Namibië